Collage Amfors Groep 

“Al lang zochten we naar een persoonlijke invulling van onze entree, aldus Reinier Haasnoot, directie assistent van Amfors Groep.

Amfors Groep is de sociale werkplaats in Amersfoort waar 1.100 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Onze missie is ‘voor iedereen een werkplek die past bij zijn of haar mogelijkheden’. Laten zien welke mogelijkheden wij bieden, hoort daarbij. Onze medewerkers zagen niet wat we allemaal deden. En onze bezoekers zagen in onze entree niet bij wie ze binnenkwamen. 

Toen we tijdens de open dag foto’s hadden laten maken, wisten we dat we daar iets mee moesten doen. Zo kwam het plan om onze bedrijfsonderdelen in beeld te brengen in een collage. Wij laten in deze collage zien waar we trots op zijn en dat er heel veel gebeurt binnen onze groep. Er wordt met plezier gewerkt en dat is nu ook zichtbaar.” Medewerkers vertellen tegenwoordig trots waar ze werken. Een mooie foto van henzelf op die werkplek helpt daar zeker bij. Werk bepaalt voor een groot deel je eigenwaarde en door werken ben je ook sociaal interactief.

 

Het maken van die mooie foto’s waarop onze medewerkers centraal staan, helpt hun zelfbeeld en zelfvertrouwen te versterken. Het maakt ze trots op wie zij zijn. Trots en zelfvertrouwen geeft mensen meer mogelijkheden. Het helpt ook bij de interne groei binnen onze organisatie. Zo werkt iedereen bij Amfors op de bij hem of haar passende werkplek. Wij hebben verschillende werkunits met werk op diverse niveaus. We laten met de FERBYN nu ook zien wat we te bieden hebben.

De reacties op de collage van FERBYN zijn heel positief. Wij merken dat onze medewerkers super trots zijn. De bedrijfscollage van FERBYN is een bewuste en waardevolle investering in onze mensen. Op de foto’s staan zij centraal. We willen dat ze plezier hebben en energie krijgen van wat ze doen. De collage in onze entree geeft medewerkers ook vertrouwen in de toekomst. Op de foto’s zien ze dat we bezig zijn met vernieuwing. Dat we bijvoorbeeld nieuwe technologieën in huis halen om mee te werken. En als je dat iedere dag ziet, dan blijft het zeker hangen. 

 

Onze entree is heel verfrissend geworden door de collage. Het is iedere dag weer leuk om naar te kijken. De collage van FERBYN heeft een blijvende impact.”

Fotografie: Nine Bootsma 

Specificaties: Foto’s op dibond 624 x 470 mm | Totale collage 3.784 x 948 mm (bxh) 

FERBYN

Oranjehof 6 

4112 JR  Beusichem 

Telefoon:  +31 (0)6 158 78 766

Mail: nine@ferbyn.nl    

KvK: 71826599

KNAB: NL38KNAB 0257436057

  • Instagram
  • LinkedIn

algemene voorwaarden  |  privacy statement 

© 2020 | FERBYN | all rights reserved