Foto collage van leraren zorgt voor verbinding

Wat doe je als je meer met elkaar wilt samenwerken? Je zoekt de verbinding met elkaar. Een tijdje geleden kreeg ik het verzoek om een foto collage te maken van de leraren van twee scholen onder één dak.


Brede School Maurik is een scholencomplex met twee basisscholen onder één dak. Een openbare en een christelijke basisschool. Ondanks de verschillen zagen de twee directeuren meer overeenkomsten en wilden meer met elkaar samenwerken. Dat is handig, efficiënt en leuker.



We organiseerden een fotoshoot op locatie. Iedereen vond het spannend, maar ook een leuke belevenis. Van alle leraren maakten we een mooie portretfoto. Deze portretfoto's hangen nu door elkaar in een collage aan de muur. Samen in één collage en door elkaar.




Voor de kinderen, ouders maar ook voor de leraren is de collage een handig smoelenboek aan de muur. Ze lopen er iedere dag langs en zien alle vertrouwde gezichten.



7 keer bekeken

We zouden graag met je in contact blijven via onze nieuwsbrief. Op die manier blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten.

FERBYN

Oranjehof 6 

4112 JR  Beusichem 

Telefoon:  +31 (0)6 158 78 766

Mail: mail@ferbyn.nl    

KvK: 71826599

KNAB: NL38KNAB 0257436057

  • Instagram
  • LinkedIn

algemene voorwaarden  |  privacy statement 

© 2020 | FERBYN | all rights reserved