De teamcollage die verbindt

 

We werken meer thuis. En waarschijnlijk blijft dit nog een tijdje zo. En als je dan een dag naar kantoor gaat dan ontmoet je minder collega's. Wat doet dit met het teamgevoel? 

Wij maken teamcollages waar de trots en teamspirit vanaf spat. Wij portretteren medewerkers apart van elkaar en voegen ze samen tot één geheel. Dit doen wij met ons eigen collage systeem.

 

Wij zijn FERBYN en wij geloven in organisatietrots en de kracht van medewerkers. Want trotse medewerkers zijn de ambassadeurs van uw bedrijf. Wij helpen om deze trots en waardering zichtbaar te maken in een wall of fame van het team, de producten of projecten. 

Waardering zorgt voor betrokken medewerkers

 

Uit onderzoek van Gallup blijkt dat 12% van de Nederlandse medewerkers zicht betrokken voelt bij zijn/haar werk. De rest, maar liefst 88% voelt zich niet of weinig betrokken en gewaardeerd. Dit heeft een negatief effect op de productiviteit. Investeer in medewerkers en zichtbare waardering. Met een teamcollage creëer je impact, iedere dag weer. 

Bekijk onze teamcollages

 

 
706 Seating Group
Wall of Fame 706 Seating Group
Brede School Maurik
Teamcollage Brede School Maurik
Courage Architecten
Fotocollage Courage
ROC Mondriaan
Teamcollage ROC Mondriaan
EJP Accountants | Adviseurs
Teamcollage EJP
Beusichem in Business
Teamcollage Beusichem in Business
Meer
Zet je team in de spotlight!
Neem contact op

Heb je vragen over onze collages, onze werkwijze of de mogelijkheden? Neem gerust contact op, we helpen je graag. 

We zouden graag met je in contact blijven via onze nieuwsbrief. Op die manier blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten.

FERBYN

Oranjehof 6 

4112 JR  Beusichem 

Telefoon:  +31 (0)6 158 78 766

Mail: mail@ferbyn.nl    

KvK: 71826599

KNAB: NL38KNAB 0257436057

  • Instagram
  • LinkedIn